Βράδυ Σαββάτου

Βράδυ Σαββάτου

Θεατρική ομάδα ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ, Καβάλα

Γιούλη Αποκατανίδου

Συντελεστές

Χορογραφίες: Έλενα Κατενίτσεβα
Φώτα-Σχεδίαση: Ανδρέας Λαδάς
Χειριστής -Ηλεκτρολόγος : Ευθύμης Κυριακίδης
Οδηγός Σκηνής: Γιάννης Κουκιάς
Φροντιστής: Κώστας Καρακατσάνης
Μακιγιάζ: Κατερίνα Ταμβάκη
Σχεδιασμός Αφίσας: Ηρώ Ζερβούδη

Για το έργο

Καυγάδες, κόντρες, διαχειριστές και εργολάβοι, ασανσέρ και σκάλες, μακαρόνια και αχλάδια, Depon και Πρωτοψάλτη, εκνευριστικοί γείτονες, ουίσκι και βράδια Σαββάτου.
Αυτός κι αυτή παίρνουν το θέατρο και το πάνε βόλτα στο μπαράκι. Φτάνοντας, ανοίγουν το ραδιόφωνο…Το έργο της Γιούλης Αποκατανίδου, ‘’ Βράδυ Σαββάτου’’ σκηνοθέτησε ο Ανδρέας Λαδάς ‘’. Μαζί του τα πίνουν ο Ανδρέας Τσιαπτσιάδης και η Έμυ Καμπουρίδου. Η Έλενα Κατενίτσεβα τους δίνει το ρυθμό.

Βιογραφικό ομάδας

Η θεατρική ερασιτεχνική ομάδα ‘’ ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ’’ δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2012 από ερασιτέχνες ηθοποιούς της Καβάλας. Στόχος της ομάδας ήταν και είναι η δημιουργία πρωτογενούς θεάτρου, θεάτρου που
‘’ παράγεται ‘’ μέσα στους κόλπους της ομάδας. Έτσι λοιπόν, η συγγραφή, η σκηνοθεσία, η υποκριτική, τα σκηνικά, τα κοστούμια είναι ‘’ προϊόν ‘’ της ίδιας της ομάδας μας. Μια άλλη ιδιαιτερότητα της , είναι η παρουσίαση των έργων κυρίως σε μπαρ για ολόκληρες σαιζόν ( μια παράσταση την εβδομάδα) και σπανιότερα σε θεατρικές σκηνές, για ολόκληρη σαιζόν, επίσης. Τα έργα μας μα και ο τρόπος παρουσίασης τους , έκαναν πολύ γρήγορα τους ‘’ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ’’ μια πολύ δημοφιλή ομάδα στην Καβάλα και στους όμορους νομούς.

Η ομάδα μας έχει τιμηθεί με τα βραβεία : Κοινού, β ́ Γυναικείου ρόλου και Αφίσας για το έργο «ΑΓΡΥΠΝΟ ΚΩΜΑ» από το 6ο Ερασιτεχνικό Φεστιβάλ Ιεράπετρας τον Οκτώβρη του 2016 και Σκηνοθεσίας, β ́ ανδρικού ρόλου, β ́ γυναικείου ρόλου και φωτισμού για το έργο «ΛΕΓΚΩ Η ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΟΡΗ» από το 7ο Φεστιβάλ Ιεράπετρας ενώ συμμετέχει σε πολλές δράσεις ερασιτεχνικών ή κρατικών φορέων.

Διανομή:

Δημήτρης:Ανδρέας Τσιαπτσιάδης

Λόλα: Έμυ Καμπουρίδου

Ανδρομέδα:Ελευθερία Τσαρτσάρη

Βελερεφόντης: Γιώργος Μαστοράκης

Project details