Ο Γενικός Γραμματέας

Ο Γενικός Γραμματέας

Θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόpolice – Αγρίνιο

Ηλία Καπετανάκη

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γιούλη Μαρούση
Σκηνικά: Νίκος Βελτσίστας
Φωτισμοί: Δημήτρης Παπαδάκης
Διασκευή: Άννα Ψάρρη

Για το έργο:

Για το έργο

Ο Λάμπρος, πλούσιος επαρχιώτης, ονειρεύεται αξιώματα και τη «μεγάλη ζωή» της Αθήνας.
Η υποστήριξη του στον τοπικό βουλευτή με αντάλλαγμα μια θέση στο Δημόσιο, θα είναι το εισιτήριο του για την πρωτεύουσα. Τον πόθο του αυτό, τον μοιράζεται με τη γυναίκα του, Πηνελόπη, που επίσης προσβλέπει σε ένα υψηλό αξίωμα για τον σύζυγό της. Κι όσο εκείνος θα διαπλέκεται στους μηχανισμούς του πελατειακού κράτους, εκείνη θα στροβιλίζεται με χάρη στα αριστοκρατικά σαλόνια.

Βιογραφικό ομάδας:

Η θεατρική ερασιτεχνική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice δημιουργήθηκε το 2013 και αποτελείται αποκλειστικά από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας. Στοχος της, να αναδείξει τις κοινωνικές ευαισθησίες που έχει ο Αστυνομικός σήμερα Βοηθούν διάφορες δομές και ιδρύματα που έχουν ανάγκη. Εχει παρουσιάσει τις παραστάσεις: ο Κύριος Πουρσονιάκ του Μολιέρου, Η σπασμένη στάμνα του Χ.Φ. Κλάιστ, Ψέμα στο Ψέμα του Ά. Νίλσον (Α ́ Καλύτερης Παράστασης, Βραβείο Σκηνοθεσίας, Χορογραφίας, Μουσικής Επιμέλειας, Α ́ Ανδρικού Α ́ Γυναικείου, Τιμητική Διάκριση Επίδοσης στο 6ο Φεστιβάλ Ιεράπετρας) Η Γραμμή του Ί. Χόροβιτς (Α ́ Καλύτερης Παράστασης, Σκηνοθεσίας, Α ́ Ανδρικού και Έπαινο ερμηνείας στο 8ο φεστιβαλ Ιεράπετρας )

Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης του Α. Σακελλάριου (Β ́ Καλύτερης Παράστασης, Α ́ Ανδρικού και δυο βραβεία Β ́ Ανδρικού Ρόλου στο 8ο Φεστιβάλ Ιεράπετρας) και Ο Ναυτικός και ο Φαρος του Κ. Μακφέρσον. Εχει εκπροσωπηθεί τέσσερις φορές στο φεστιβάλ ερασιτεχνικών μονολόγων Αγρινίου με τα έργα: Οδός Πολυδούρη της Ρ. Γεωργακοπούλου,
Ο Ληστής του Δ. Μανιάτη, Για την Ελένη του Δ. Καρατζογιάννη
και Εκτός Ύλης του Κ. Λεϊμονή

Διανομή ρόλων

Βασίλης Σβίγγος, Γιώργος Πιστιόλας, Γιάννης Χριστογιάννης, Βασίλης Χριστόπουλος, Νίκος Καρδαρας, Νίκος Τσαρούχης,

Μιχάλης Ασημάκης, Αννα- Μαρία Νικολαιδη, Βάσια Βασιλείου, Ελευθερία Καρδαρά, Μαρία Στραβοδημου, Μαρία Ντελλή

Project details